Menu Sluiten

26 juni 2022, Fredvang

Vandaag beginnen we met een heerlijk zonnetje en feliciteren we onze Mariska en Armand met hun 7e trouwdag.

Ons doel vandaag is te profiteren van het goede weer en de E10 tot het einde te rijden. Wat een prachtig land, en zo relaxed. We hadden gedacht dat er veel meer toerisme zou zijn. Af en toe stoppen we en die mogelijkheid is er gelukkig regelmatig.

We hebben ook nog stokvissen gezien. Wat een lucht… Over luchten gesproken: de lucht was vanmorgen bijzonder mooi (zie foto 2).

We gaan nu door tot Hanmøj, het icoonplaatje van de Lofoten (foto 4). Nou, elke cm van de parkeerplekjes waren vol.

Rijdend zagen we al dat het écht geweldig mooi is, alle toeristen willen dit natuurlijk zien en fotograferen. Na twee keer heen en weer te hebben gezocht voor een P besloot mijn lieve wacje mij af te zetten zodat ik even foto’s kon maken. Even later pikt hij me weer op. Lucky me 🥰.

DE foto is gemaakt en daarna rijden we naar het volgende puntje op ons lijstje. Peter had al een camping opgezocht en dat was zeker geen verkeerde. Een camping omringd door bergen, een weidse alpenwei én aan een wit strand. 

Na de 170 km rijden van vandaag een mooi rustpunt. Nu ik dit schrijf is het 20.00 uur en iedereen zit nog heerlijk buiten. De koffie is op en ik ga de afwas doen. Onze taken zijn goed verdeeld. Straks het verslag plaatsen en als er nog tijd en zin over is gaan we een potje kaarten. 

(Om te reageren hoef je alleen je naam te vullen…. en je reactie natuurlijk)

(klik op een foto voor een grotere weergave)

5 reacties

 1. De Bokkies

  Wat een mooie foto’s zeg, en wat een mooie reis weer.
  Beroep gemist Sjakske😅
  Weet jij nog dat poekeke ook naar de Lofoten was.😘

 2. Ria Damen

  Hi lieverds, zeker een prachtig land en de rust is overweldigend, ik reis met jullie mee, toch heb ik meer van de kustlijnen gezien ipv binnenland , maar deze mooie natuur daar kan niets tegenop.
  Mariska en Armand , als jullie dit lezen …Gefeliciteerd.
  👍❤️💕🥰🥰🥰🥰

Reacties zijn gesloten.