Menu Sluiten

3 juni, Whistler dag 1

Ik (Peter) wordt gewekt met een bakkie thee en een boterham met Nutella! Alleen het tijdstip is een beetje vroeg… 07.10. Maar goed, ’t is vakantie dus we gaan er snel van tussen uit dit verschrikkelijke oord.
We gaan verder op de 97 en dan naar de 99 richting Whistler. Onderweg weer prachtige vergezichten.
Onderweg gestopt voor, ja hoor, een waterval. De Nairn Falls. ’t Is maar 1,5km lopen dus dat redden we wel. Het was de moeite waard.
We komen aan in Whistler op de camping. Dit is zoals een camping kan zijn! Alles keurig netjes, verzorgd en doet gezellig aan. Er rijdt om 16.00 uur een pendelbusje naar het dorp/stad. Wij mee.
Wat een verschrikkelijk gezellig stadje. We worden in het centrum afgezet van waaruit alle liften vertrekken. Een drukte van belang. Vooral heeeeel veel mountain-bikers. Ze gaan, met fiets en al, in de lift en komen dan (althans wat wij er van kunnen zien) in volle vaart naar beneden gereden. Een heerlijke drukte!
Je kunt wel zien dat hier 2 jaar geleden de Olympische Winterspelen waren. De hele stad ziet er spic en span uit. Echt gezellig. We eten in het “Amsterdam-café”. Ze hebben er zelfs wentelteefjes en bitterballen!
De avondwandeling voert ons terug naar de camping en duurt een half uurtje. Koffie maken, foto’s kijken, verslag maken en voordat ik het op het net kan zetten zijn de eerste al weer wakker in Nederland. Het is nu 6.00 uur maandagochtend bij jullie. 21.00 uur zondagavond hier.
We zullen de resterende dagen wel in Whistler blijven, dus blijf ons volgen.
We hebben al leuke, avontuurlijke plannen voor morgen, maar dat lezen jullie nog wel!

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

3 reacties

 1. Mariska

  Ik draaide me nog even om om 6 uur wetende dat we de komende dagen nog contact genoeg kunnen hebben. Het ziet er weer prachtig uit en ben benieuwd naar jullie avontuurlijke plannen voor morgen! Ik hoor het wel weer als jullie wakker zijn xxx vanuit een regenachtig etten-leur

 2. Jolanda vd P

  Weer mooie foto’s en een mooi verslag, heb vandaag je collega’s de groetjes gedaan en bij deze krijg je ze ook weer terug.
  Spreek je weer, Gr. Jolanda

 3. Jack en Wies

  Hier gaat alles z’n gangetje. het is zo’n beetje herfst hier. Gisteren was de temperatuur hetzelfde als met Kerstmis!!
  Met de hondjes gaat ’t ook goed.
  Leuk dat er weer foto’s waren!
  Veel plezier nog deze laatste week!

Reacties zijn gesloten.