Menu Sluiten

12 april, Torrey naar Moab Valley

Gisterenavond en -nacht heeft Peter alleen maar geslapen. De koorts was vanmorgen gelukkig weg en hij voelde zich al wat beter. We konden gaan rijden, richting Capitol Reef. Wat is het toch een mooie route UT12.

Onderweg zagen we weidse uitzichten en uiteindelijk zijn we gestopt om met de drone te vliegen. Gelukt! Zelfs twee keer gevlogen vandaag. Onderweg vertelde een Amerikaan dat Goblin Valley ook de moeite waard is. Voor $ 13 mocht je het park inrijden. De Goblin Valley was grappig, alsof je naar een sprookjesdorpje keek (zie foto).

We kwamen langs het dorpje Hanksville, waar we boodschappen gingen doen. Nou, een grote saaie winkel met eigenlijk niks. Eieren? Nee, maar misschien bij het tankstation. Wij daar naar toe, een oude man wachtend op klantjes verteld me dat hij alleen gekookte eieren heeft. Gelukkig op de camping waar we nu staan, Moab Valley, hebben ze eieren en kunnen we ze vanavond bakken met spek.

Vanwege de zeeeer trage internet geen foto’s vandaag. Geduld dus.
(Foto’s later bijgeplaatst)

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

3 reacties

 1. Anita

  gelukkig dat het weer een beetje beter gaat met de knapste man van etten-leur (haha) enjoy verder gr

 2. Peter & Marjoleine

  Fijn om te lezen dat het weer beter gaat met Peter. Is toch maar niks hoor, om ziek te zijn op zo’n droomereis. Gauw verder opknappen om van de rest extra te kunnen genieten. Het zijn weer prachtige foto’s en verhalen.
  We genieten weer lekker mee. Ga zo door, ga zo door!
  Groetjes uit Drunen.

 3. Betsy & Johan

  Hoi buurtjes het is prachtig jullie zo te volgen door de prachtige natuur en vergezichten.
  En afgezien van de tijdelijke ongemakken van Peter willen we zo met jullie ruilen.
  Geniet er van.

Reacties zijn gesloten.