Menu Sluiten

26 mei, De eerste dagen in Canada

woensdag 23 mei 2012
We hebben de reacties gezien en we willen nog even kwijt dat niet alleen Peter was ziek maar ik ook hoor. Die middag heb ik nog vele mooie dingen gezien. 2 Orka’s, een adelaar en dolfijnen. Peter bleef liever in de hut.
De volgende morgen, half zes was ik al wakker, naar dek 3 om te genieten van de view… Vancouver was al in zicht. Het weer is slecht. Om 09.45 uur kwamen we van de boot. Het regende flink.
Eerst maar koffie want we hadden de tijd tot we de camper gingen halen. Een Starbucks gevonden en ik kwam erachter dat de videorecorder er niet meer was?? Hoe kan dat? Ik terug waar we allemaal gelopen hadden maar helaas… maar gelukkig hing de tas gewoon over de koffer! Wij blij.
Met de Skytrain en de bus naar Canadream waar onze camper klaar stond. Echt een grote, zelfs met een uitschuifbaar gedeelte. Het rijden gaat mijn chauffeur wederom prima af. We gaan richting Hope en onderweg stoppen we bij een Walmart. We schrokken een beetje van de prijzen, en nee zelfs één pak koffie hebben we niet meegenomen.
De route naar Hope was al geweldig, vele watervallen gezien. In Hope de eerste RV-Camp opgezocht. De koffers uitgepakt en een boterham gegeten. Helaas we hebben geen internet. We gaan vroeg naar bed en genieten nog na van de cruise.


Donderdag 24 mei 2012
Om 09.00 uur vertrokken en we hebben genoten van de route naar Invermere. We hebben sneeuw, regen en zon gehad. In Salmon Army een McDonalds gevonden om te internetten. Onze Sandra is bijna jarig. Het rijden ging heel goed zodat we om 19.00 uur al in Golden aankwamen. Daar was de cinema van Peter zijn tante. Hij heeft daar herinneringen opgehaald. We vonden een telefooncel en belden naar zijn nicht Elly en Ron. We waren welkom, ze hadden alleen niet verwacht dat we daar zo snel waren.
Ze hebben ons van harte welkom geheten en we mochten daar slapen.


Vrijdag 25 mei 2012
We hebben een geweldige dag gehad bij Elly en Ron. Ze hebben ons de mooie omgeving laten zien en ons voorzien van eten en drinken. In de middag dronken we thee/koffie met taart en we hadden contact met Sandra en Mariska. Sandra liet ons ook Zoë even zien.
We weten nu ook waar we een goede maaltijd voor weinig geld kunnen eten. Tim Hortons.
De avond gezellig gekletst met elkaar. We blijven nog een nachtje slapen en dan gaan we richting Lake Louise.
Elly en Ron THANK YOU !!

Jacqueline en Peter.
(Foto’s later bijgeplaatst)

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

6 reacties

 1. lenie

  Hoi Jacqueline en Peter, wat heerlijk om al die verhalen te lezen. Geniet nog lekker van deze vakantie! Ik lees het wel.
  Liefs lenie

 2. Mariska

  Wat ee leuk verhaal weer! En die camera.. hahaha nouja gelukkig maar. Het was leuk om via Skype Ron en Elly te zien zo samen met jullie. Veel plezier verder we wachten de verhalen en hopelijk mooie foto’s weer af! dikke dikke kus van ons hier

 3. rene en henny

  bedankt voor de kaart voor de verjaardag van rene wij genieten weer van de verslagen van jullie vakantie wij geven zoe extra veel kusjes en knuffels van opa en oma die canada zijn groetjes ui etten leur rene en henny

 4. Ineke

  Ok, ik lees het weer wel, het gaat jullie weer goed, nu je weer in dat ootootje mag rijden !! Tja, van wie heeft ie dat toch ??? Geniet er nog maar lekker van !!!
  grtjs en xjes

 5. anita

  leuk weer de verslegen te lezen, en sorry peter ik wist niet dat mijn zus ook zo;n watje was (zeeziek)
  tourse verder en ik lees het wel weer

  veel plezier en gr. vanuit een heel zonnig breda

 6. Mariska

  Vanochtend een sms ontvangen dat alles goed gaat ze zijn nu richting Banff aan het rijden ze hebben alleen geen internet dus we zullen nog even op een nieuw verhaaltje moeten wachten!

Reacties zijn gesloten.